Noviteit: Wij presenteren: Pallazzo sQope ®

Noviteit: Wij presenteren: Pallazzo sQope ®

Dé tuinkamer specialist

Wij presenteren: Pallazzo sQope ®.

Deze kubistische terrasoverkapping/tuinkamer is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Met 2 staanders kan een vrije overspanning van 7 meter gecreëerd worden. Een modern design met perfecte eigenschappen om grote terrassen te overkappen.

Al meer dan 20 jaar ontwerpt en produceert Pallazzo outdoor living producten zoals terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen. Deze leveren we aan erkende partners. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden onze partners regelmatig getraind op het gebied van product- en montagekennis. Daarnaast zijn Pallazzo overkappingen voorzien van de benodigde certificeringen en keurmerken zoals het CE- en Qualicoat keurmerk.

We ontwikkelen en produceren kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakt producten.

Op het hoofdkantoor werkt een betrokken team met veel markt- en (technische) productkennis. Hierdoor zijn we instaat producten te ontwikkelen die voldoen aan uw wensen. Een ervaren R&D team werkt continu aan het verbeteren van Pallazzo producten zodat we de kwaliteit en veiligheid kunnen blijven waarborgen en te voldoen naar aan de vraag vanuit de markt.

Pallazzo producten vergroten het leefgenot. Door het creëren van een tweede woonkamer of terrasoverkapping aan uw huis geniet u optimaal van alle jaarseizoenen. Van zomer tot winter meer plezier van het buitenleven.

Pallazzo is een merknaam van AluK aluminium bv.

Pallazzo dealer worden?
Wilt u graag onderdeel uitmaken van het Pallazzo Dealer netwerk? Neemt u dan contact met ons op via info@pallazzoveranda.nl.