Redactie

Daniel Malee

Daniel Malee is marketeer en heeft beroepshalve dan ook dagelijks contact met collega-marketeers, nationale en internationale berdrijven en andere marketingbureaus. Als hoofdredacteur zorgt hij ervoor dat alle aangeleverde artikelen op tijd op businessboostnews.com worden geplaatst.

Anouk van der Berg

Anouk van der Berg is een collega van Daniel en heeft net als Daniel veel kennis van zaken over marketing maar ook volgt zij het nieuws op de voet. Buiten de marketing wereld  is zij ook druk bezig met financiële ontwikkelingen en beleggingen. Anouk schrijft graag over deze onderwerpen.

Janneke de Graaf

Janneke de Graaf werkt voor een beleggings onderneming en schrijft daar dan ook veel over. Hij volgt net zoals Anouk  het nieuws op de voet en doet ook veel lokaal nieuws. Zij schrijft ook voor andere nieuws blog sites. Haar schrijvers hobby is ook een beetje uit de hand gelopen.

Linda Bakker

Linda Bakker is zakelijk adviseur bij een groot bedrijf en als hobby doet zij ook beleggingen. Samen met Daniel houdt zij ons op hoogte van de stand van zaken. En als zakelijk adviseur kan zij veel schrijven over haar ervaringen.

 

Mail de redactie: redactie@businessboostnews.com