Delaganza

DELAGANZA: DE BESTE KWALITEIT HAARWERKEN

Dela Wosinu Gadri – gespecialiseerd in pruiken – werkte jaren vanuit huis, maar kon niet meer om het succes van de haarwerken heen. In 2018 opende ze een eigen salon in Schiedam. Door hard aan de slag te gaan en kwaliteit te leveren is haar naam nu overal bekend en mag ze veel bekende Nederlanders tot haar vaste klantenkring rekenen.

Het geheim van Delaganza? “Ik geef mijn klanten alle aandacht, luister naar hun wensen en speel hier op in. Daarbij probeer ik altijd iets van mezelf erin te verwerken. Ik lever geen standaard maatwerk zoals andere pruikenmakers, maar ik kijk verder door een pruik te maken die echt bij iemand past. En ik werk hard: als je echt iets wilt, moet je ervoor gaan, vind ik. Soms ben ik tot diep in de nacht bezig voor een optimaal resultaat.”

“Ik doe het nu 12 jaar en het gaat goed. Delaganza moet een merknaam worden die staat voor de beste kwaliteit haarwerken in Nederland. Mijn salon heeft een luxe uitstraling en dat gevoel wil ik mijn klanten ook geven. Soms komen ze helemaal depressief binnen omdat ze geen hoop meer hebben voor hun haar. Ik houd niet van opgeven en probeer altijd een oplossing te vinden. Toch denk ik weleens: o jee, gaat dit wel lukken? Maar aan het eind van de dag is het altijd gelukt. Dan ben ik trots op mezelf dat ik het toch maar mooi gedaan heb. Ik wil graag mensen blij maken en helpen er mooi uit te zien.”

De helft van Dela’s klanten komt hier om medische redenen, bijvoorbeeld vanwege haarverlies als gevolg van chemotherapie of de haarziekte alopecia. De andere helft heeft cosmetische redenen en kiezen voor bijvoorbeeld weaves of extensions. “We hebben een uiteenlopende klantenkring. Van vrouwen met een uitkering tot miljonairs en bekende Nederlanders, we helpen iedereen.”

DE SALON VAN DELAGANZA HEEFT OOK DIVERSE BEATYBEHANDELINGEN GEBASEERD OP PUURHEID, SCHOONHEID EN BELEVING

GEZICHTSBEHANDELING

Wil je een gezonde huid en er stralend uitzien? Kies dan voor één van de vele gezichtsbehandelingen van Delaganza. Delaganza maakt tijdens de schoonheidsbehandeling gebruik van de beste producten op de markt, zoals EmerginC.

MANICURE

Delaganza werkt alleen met gecertificeerde nagelstylistes die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo staan wij garant voor onze kwaliteit en hygiëne. Elke behandeling is afgestemd op je persoonlijke wensen en er wordt ruim de tijd voor je genomen.

PEDICURE

Bij Delaganza wordt er bij een pedicurebehandeling alle zorg aan je voeten besteed. Je voeten worden heerlijk onder handen genomen door onze pedicure-specialist. Je kunt genieten van allerlei behandelingen, zoals cosmetische pedicure en spa pedicure.

Beauty 2

DELAGANZA
Broersveld 111  3111EE Schiedam
T: 010-2265017

E: info@delaganza.com

I: http://www.delaganza.com

Bron: OpHetLeven