Digitaal drukken is milieuvriendelijker dan ouderwets drukken

Digitaal drukken is milieuvriendelijker dan ouderwets drukken

Maar we gaan verder dan dat. Daarom planten we bomen terug op basis van bestellingen die geplaatst worden. Dit doen we in samenwerking met Trees for All waarbij één boom in Nederland en één boom in het buitenland wordt geplant. Samen hebben we al 3261 bomen geplaatst sinds november 2019!

Want doordat we alles standaard zo snel mogelijk drukken, is het elke avond een race tegen de klok om je pakket weer op tijd te versturen. Als het ons niet is gelukt om je pakket op tijd te versturen, bellen we altijd even. Hierbij kregen we soms terug dat het helemaal geen probleem is als een pakketje wat later binnenkomt. Voor die mensen kwamen we op het idee om ook een optie te bieden dat het allemaal ietsje langzamer mag. Met deze nieuwe manier van bestellen, krijgen wij iets meer tijd voor een deel van het drukwerk. Zo kunnen we alle bestellingen veel efficiënter drukken en afwerken. Op deze manier zorgen we voor een kleinere piek in de avond en kunnen we de ochtend beter benutten.

Vanaf nu bieden we daarom twee productiesnelheden aan: Sprint en Geen haast. De Sprint optie is de productiesnelheid zoals je ‘m nu ook kent. Dit is onze snelst mogelijke optie. Bij Geen haast geef je ons twee werkdagen langer de tijd om je drukwerk te maken. Voor je geduld belonen we je natuurlijk! Je bent voordeliger uit als je met deze productiesnelheid bestelt.

Cadeauverpakkingen

Wijndozen

Productverpakkingen

Verzenddozen of tape