WIJNHANDEL VAN DIJK NEEMT KNUSSE KARAKTER MEE NAAR NIEUW PAND

WIJNHANDEL VAN DIJK NEEMT KNUSSE KARAKTER MEE NAAR NIEUW PAND
Wijnhandel Van Dijk scaled

HEERLIJKE WIJN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Sinds 2015 hebben Marcel en Marina van Dijk hun eigen knusse wijnhandel. In 5 jaar tijd is het assortiment gegroeid naar ruim 500 wijnen met daarbij ook nog een deel gedistilleerd. Daarmee was de winkel letterlijk uit zijn jasje gegroeid. Daarom zijn ze per 1 oktober verhuist naar een ruimer pand aan de Schiedamseweg, voorheent Ketheltje. “Ik kan u geruststellen,” zegt Marcel, “Alles blijft zoals het was; de gezelligheid, persoonlijke aandacht en natuurlijk een goed advies over heerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Alleen krijgen we meer ruimte om onze mooie producten te presenteren.

Dat de wijnhandel bekend staat om zijn knusse karakter en deskundige service is niet toevallig. Marcel en Marina hebben een eigen restaurant gerund en delen de passie voor wijn, vaak gecombineerd met lekker eten. Marina: “Wij houden van toegankelijkheid en transparantie. Bij ons geen ‘poeha’, wij willen iedereen laten genieten van lekkere wijnen. Wijn is de rode draad door ons leven. We hebben echt passie voor en kennis van ons vak. We willen weten hoe de wijn smaakt, dus proeven we alles zelf en kunnen onze klanten zo optimaal adviseren.”

Marcel vult aan: “Ons assortiment is erg divers, nagenoeg alle landen zijn vertegenwoordigd en ook hebben wij voor elke portemonnee een geschikte wijn. We vernieuwen voortdurend en hopen je zo steeds opnieuw te verrassen.” Marina: “In onze nieuwe winkel hebben we meer ruimte om wijn te beleven en de beleving om wijn heen nog beter te kunnen laten zien, met mooie glazen, cadeaupakketten en accessoires. Daarnaast vind je bij ons een steeds ruimere keuze aan lokaal gedestilleerd, whisky’s, speciaal bier en alcoholvrij. Reden genoeg dus om eens lekker te komen kijken en proeven! Liever online bestellen. Natuurlijk bezorgen wij ook bij je thuis als je dat wilt. Voor Vlaardingen en Schiedam is dit overigens gratis.

Wijnhandel van Dijk

Schiedamseweg 33
3121 JD Schiedam
T: 06 – 109 28 291

E: info@wijnlekkerland.nl

I: www.wijnhandelvandijk.nl

Bron: OpHetLeven