BOEKHANDEL HET KEIZERRIJK MAASSLUIS

BOEKHANDEL HET KEIZERRIJK MAASSLUIS
Keijzerrijk web

IN ALLE RUST ZOEKEN NAAR DE MOOISTE BOEKEN

Aan de Noordvliet in Maassluis vindt je boekhandel Het Keizerrijk. Gevestigd in een schitterend monumentaal pandje uit 1900 met karakteristieke gevels. Onno Huiberts is de trotse eigenaar en nam vorig jaar februari de boekhandel over. “We hebben een naam hoog te houden want er wordt nogal eens gezegd dat wij een van de mooiste boekwinkeltjes van Zuid-Holland hebben”, zegt Onno met een knipoog.

“Maar zonder gekheid”, vervolgt Onno, “Ik ben trots dat ik als literatuurliefhebber de boekhandel heb kunnen voortzetten. Specialisten worden toch steeds schaarser. Gelukkig merk ik dat steeds meer mensen het belangrijk vinden dat winkels als die van mij kunnen voortbestaan. Hier kun je heerlijk in alle rust grasduinen in onze grote en diverse collectie boeken. Wij hebben goede contacten met uitgevers en proberen voortdurend een actueel en interessant assortiment samen te stellen. In het drie verdiepingen tellende pand hebben we een keur aan titels van literatuur tot gezondheid en van kinderboeken tot theologie.”

Samen met enkele trouwe medewerkers zorgt Onno voor persoonlijke aandacht en sfeer in het oude pandje. “Als klant wordt je bij ons ‘gekend’. We kunnen ons steeds beter inleven en titels adviseren die bij u passen. We gaan graag op zoek wanneer u iets specifieks zoekt wat we nog niet op de plank hebben staan. We nodigen u van harte uit om ook eens bij ons te komen kijken.”

Noordvliet 27

3142 CH Maassluis

I: www.hetkeijzerrijk.nl

E: info@hetkeizerrijk.nl

T: 010 – 5923298

Bron: OpHetLeven