Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma

Productiviteitsverlies en verzuim zorgen in het bedrijfsleven voor enorme kosten die oplopen in de tientallen miljoenen euro’s per jaar. Daarnaast hebben we te maken met de stijging van de pensioengerechtigde leeftijd naar 67 jaar. Het is voor zowel voor de medewerkers als het bedrijf belangrijk, nu én in de toekomst, iedereen zo lang mogelijk gezond, fit en productief te houden.

‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’

Dit is de slogan van ons Samen-Fit Vitaliteitsprogramma. Door te investeren in de gezondheid van jouw werknemers verbeter je niet alleen de individuele gezondheid, productiviteit en creativiteit. Ook werk je aan de onderlinge teamspirit en uiteindelijk aan de vitaliteit van je gehele bedrijf! Een vitaliteitsprogramma, van klein tot groot, is in deze tijd onmisbaar binnen jouw onderneming.

Een vast onderdeel van ons vitaliteitsprogramma Samen-Fit is de health check/personal coaching. Het eerste gesprek is de algemene health check (Periodiek Medisch Onderzoek). De vervolggesprekken hebben de titel ‘personal coaching’, omdat deze verder gaan dan slechts het checken van de gezondheid van de desbetreffende medewerker.

De gesprekken zijn individueel en wat besproken wordt blijft
tussen de coach van Westland-Gezond en de medewerker. Wel is het mogelijk om als directeur of HR-manager een anoniem resultatenrapport van ons te ontvangen.

Ben jij benieuwd naar de gezondheid van jouw medewerkers? Neem dan contact op met Yvon voor een kennismakingsgesprek of kijk voor meer informatie op onze website.

https://westland-gezond.nl/voedingsadvies/maassluis/

https://westland-gezond.nl/voedingsadvies/naaldwijk/

https://westland-gezond.nl/voedingsadvies/hoek-van-holland/