Het kiezen van de juiste Tuinkamer

Het kiezen van de juiste Tuinkamer

Tuinkamers zijn overkappingen met een glasdak, waarbij de zijden zijn voorzien van vaste en/of bewegende glaspanelen. Met bewegend glas kunt u zelf bepalen hoe u uw tuinkamer gebruikt, als afgesloten kamer, of als een brug met een vrije doorloop naar uw tuin.

Het gevoel van buitenleven. Ondanks de regen, kan het tuinfeestje nu toch doorgaan. Gewoon ‘buiten’ eten met slecht weer. Door een glasdak krijg je de ‘buiten’ ervaring mee, zonder de nadelen. Meer licht is meer energie! Daarnaast kunt u nu in alle seizoenen van uw tuinkamer gebruik maken. Het buitenseizoen wordt nu écht verlengd!

KWALITEITS MATERIALEN
Met een glasdak maakt u op uw terras een droog en beschut plekje. Wij installeren merkproducten van Weinor en Pallazzo. Een glasdak (ook wel veranda of terrasoverkapping genoemd) wordt een tuinkamer als deze rondom wordt afgesloten met vast of beweegbaar glas.

GLASDAK OF TUINKAMER
Met een glasdak of tuinkamer geniet u meer van uw terras, dan u ooit vantevoren deed. Bij zomers weer met neerslag kunt u gewoon onder uw glasdak zitten.

WAT ERVAREN KLANTEN

Klanten ervaren dat zij hun tuinkamer in alle seizoenen van het jaar kunnen gebruiken door toepassing van afsluitbare glaswanden. Een welkome verlenging van het terrasseizoen. Een genietplekje waar je kunt werken, ontspannen, zonnen, BBQ-en, socializen en meer, tijdens zonnige dagen én tijdens dagen met neerslag.

WAAROM EEN GLASDAK OF TUINKAMER?

Met een glasdak of tuinkamer geniet u meer van uw terras, dan u ooit vantevoren deed. Bij zomers weer met neerslag kunt u gewoon onder uw glasdak zitten.
De goot én geïntegreerde waterafvoer in de staanders, zorgen er voor dat hemelwater netjes wordt afgevoerd, zonder enige problemen. Doordat een tuinkamer volledig kan worden afgesloten, is dit de oplossing, wanneer u elk seizoen van het jaar, beschermd van uw tuin wilt genieten.