Passage Schiedam bestaat 25 jaar

PASSAGE SCHIEDAM BESTAAT 25 JAAR

Ed Vriethoff, Readshop ondernemer en voorzitter van de winkeliersvereniging Passage Schiedam, was er vanaf het eerste moment bij en is nog steeds trots op het winkelcentrum. “We hebben een goede bezetting, een mooi winkelaanbod en in de afgelopen tijd heeft het centrum een ‘opfrisbeurt’ ondergaan. Het is hier prettig winkelen en we zijn klaar voor de toekomst. We hadden ons jubileum graag ‘groots’ willen vieren met onze klanten, maar zijn blij dat we de komende tijd in ieder geval weer wat leuke extra activiteiten kunnen organiseren. Zo maken de bezoekers kans om op zaterdag 31 oktober de surprise shopper te ontmoeten en een deel van de aankopen vergoed te krijgen.’’

In het centrum is hard gewerkt aan de modernisering, en dat is te zien: nieuwe verlichting, meer groen en alles is weer strak geschilderd. Ook de parkeergarage waar je het eerste uur gratis parkeert is klantvriendelijker gemaakt. Ed vervolgt: “Wij willen klaar zijn voor de toekomst en blijven daar hard aan werken. Zo hebben we onlangs onze website geheel vernieuwd en aangepast aan de wensen van deze tijd. Ook is deze gekoppeld aan onze Facebooksite waar men al onze activiteiten kan volgen. We heten overigens sinds februari gewoon ‘Passage Schiedam’  en hebben dit jaar ook een fris nieuw logo gekregen.”

En de ontwikkeling gaat verder: “Omdat wij een verbindende functie hebben ten opzichte van de andere winkelgebieden in Schiedam vinden we het belangrijk samen te werken en te kijken hoe we de stad nog aantrekkelijker kunnen maken. Voor komend jaar hebben we hoge verwachtingen van de geplande aanpak van de Hoogstraat wanneer ook onze entree aan deze zijde grondig wordt aangepakt.”

Ed heeft tot slot nog een vriendelijk verzoek aan de bezoekers van het winkelcentrum: “Nu we richting de feestdagen gaan zou het erg fijn zijn als we rekening met elkaar houden en de aankopen voor Sint en Kerst meer gespreid kunnen worden. Als dit wat eerder gebeurt dan normaal, kunnen we iedereen de ruimte en de persoonlijke aandacht geven die zo gewaardeerd wordt.”

http://www.passageschiedam.nl

Passage

Bron: OpHetLeven