MIDDELBOSCH DAMESMODE & LINGERIE SPECIALIST

MIDDELBOSCH DAMESMODE & LINGERIE SPECIALIST

KWALITEIT EN OUDERWETSE PERSOONLIJKE AANDACHT GAAN HAND IN HAND

Eigenaren Fred en Marian beschikken over een schat aan ervaring in de modebranche. Hun winkel in het Hof van Spaland is al 30 jaar een begrip in Schiedam en omstreken. Fred: “We staan bekend om onze persoonlijke service en ons zorgvuldig geselecteerde aanbod van de betere kwaliteitsmerken in damesmode en lingerie.” Marian: “Wij hebben heel veel vaste klanten, kennen hen goed en kunnen dan ook prima adviseren wat bij hen past.”

Fred: “Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in de betere merken damesmode en lingerie. Met merken als Frank Walder, Gerry Weber, Roberto Sarto, Rabe, Triumph, Felina en Conturell hebben we een kwalitatief goede collectie in huis. We volgen de moderne trends en richten ons op wat mooi is maar ook lekker comfortabel zit. We hebben een fraaie lijn nachtmode met nachthemden en pyjama’s. Maar bijvoorbeeld ook hele goede kwaliteit badjassen en nachtmode voor heren. Ons specialisme ligt verder in grotere maten lingerie die zowel comfortabel als elegant gedragen kunnen worden.”

Foto Middelbosch

Het is niet toevallig dat de gezellige koffietafel centraal in de winkel staat. Marian: “We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en in alle rust onder het genot van een kopje koffie kunnen uitzoeken wat ze mooi vinden. We houden ervan echt persoonlijke aandacht te geven en dat waarderen onze klanten. We merken overigens ook dat steeds meer dochters hier voor hun moeders komen. Veel oudere dames zijn slecht ter been of willen in deze corona-tijd geen risico nemen. De kleding kan gewoon mee naar huis worden genomen om te passen. Het is fijn dat we dat stukje vertrouwen kunnen geven. Je wilt toch zelf passen en voelen hoe het zit.”

Hof van Spaland 70

3121CC Schiedam

T: 010 – 4718433

E: info@middelboschmode.nl

I:  www.middelboschmode.nl

Bron: OpHetLeven