Een Weinor Pergotex pergola is subliem

Een Weinor Pergotex pergola is subliem

De pergola zonwering Weinor Pergotex is ideaal wanneer je een cabrio-zonwering wilt toepassen op je terras. Het werkt en toont net even anders dan een standaard textieldak, maar heeft in principe dezelfde toepassing én is waterdicht. Een ultra gezellige sfeer voor je tuin- of horecaterras. Daarnaast windvast, dus perfect voor in de kustregio.

Een Weinor Pergotex pergola is subliem!

Verrukkelijk buiten leven. Onafhankelijk van het weer! Bescherming tegen wind, regen en uv-straling met het openlucht gevoel. Een Weinor PergoTex pergola is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Optioneel met LEDverlichting. Mooi weer of slecht weer? Één druk op de knop en u zorgt er voor dat u comfortabel blijft, zonder uw terras te verlaten.

Horeca en een Weinor Pergotex pergola

Vouwdaken zijn per definitie uitermate geschikt voor horecaterrassen, doordat ze waterdicht én windbestendig zijn. Daarnaast kunnen klanten bij mooi weer gewoon van de zon genieten door de cabrio functionaliteit. Dit alles met één druk op de knop! Een zeer multifunctioneel systeem.

Weinor’s windvaste Vertitex screens kunnen modulair mooi toegevoegd worden aan het Weinor Pergotex vouwdak systeem. Dit is de oplossing tegen een laagstaande zon, én zorgt tevens voor privacy.
Weinor Pergotex vouwdak
Modulaire systeem

Het Weinor Pergotex vouwdak is een modulair systeem, waardoor uitbreiden en naderhand toepassen van bijv. glazen onderbouwelementen en verticale zonwering heel eenvoudig is. Zo kun je je vouwdak achteraf altijd nog uitbreiden naar een tuinkamer met een vouwdak.

Pergola zonwering Weinor Pergotex

Pergola zonwering Luxaflex Omega Oase

Brustor B128 Pergola Zonwering

Pergola Zonwering Weinor Plaza Viva

Brustor B300 Pergola Zonwering

KE Gennius Pergola Zonwering

https://www.luxe-textieldak.nl/pergola-zonwering/cubola-vrijstaand/

Brustor B128XL Pergola Zonwering