Drukwerk of printen?

Drukwerk of printen?

Drukwerk of printen?

Als ondernemer kun je niet zonder een professionele huisstijl. Een huisstijl is immers de visuele identiteit van je bedrijf. Een identiteit die je in alle verschijningsvormen naar buiten consequent moet doorvoeren.

Onze druk en print afdeling verzorgt zowel digitaal drukwerk als offset drukwerk. Bij een digitale drukpers wordt het drukbeeld direct doorgestuurd naar de pers. Er hoeven geen drukplaten te worden aangemaakt, waardoor de pers niet eerst hoeft op te starten voordat de juiste versie van het document uit de pers rolt.

Het resultaat qua kleur is meestal vergelijkbaar met een offset drukpers, omdat de digitale pers gebruik maakt van vloeibare inkt. Toch zijn sommige kleuren niet precies te benaderen met de digitale kleurtabel. De offset drukpers doet er lang over om op te starten. Voordat het vel op kleur is, zijn er al ongeveer 100 vellen gedrukt, wat natuurlijk niet erg milieuvriendelijk en ook niet voordelig is.

Voor drukken heb je bovendien te maken met vaste gegevens, waardoor elk exemplaar hetzelfde wordt. Voor kleine oplages raden wij aan om digitaal te printen. Bij grote oplages kiest men meestal voor offset drukwerk.

Ook al reikt onze dienstverlening inmiddels veel verder, we vergeten onze roots niet. Van huis uit is Magneet een solide kwaliteits drukkerij en drukwerk is nog altijd onze passie. Met Magneet zijn al jouw zorgen aan papier toevertrouwd.

Op de unieke manier die bij jou past. Magneet Communicatiecentrum beschikt over een, een full service drukkerij in de buurt van Maassluis. Ons bedrijf is uitgerust om al jouw opdrachten in huis te kunnen uitvoeren. Een hecht team van professionals die hun ‘vak’ verstaan zorgen voor een kwalitatief goed eindproduct.

Sinds de oprichting van de drukkerij in 1935 produceren wij een breed pakket aan drukwerk, van kerstkaarten, huisstijl, brochures tot full-colour fotowanden.

Met name het maken van kunstkaarten, flyers, ansichtkaarten, brochures en posters is een uitgebreid proces. Van ontwerp tot compleet product, alles wordt binnen eigen bedrijf verzorgd.

Uitnodigingen en mailings kunnen door ons worden voorzien van adressen en in een envelop worden verstuurd. Jij levert ons dus een adressenbestand en wij zorgen dat het drukwerk bij uw klant op de deurmat valt. Makkelijk toch?