Zonwering specialist uit Zuid Holland

Zonwering specialist uit Zuid Holland

Een klassiek gestreept doekdesign met een windscherm, is vaak genoeg om een gezellig hoekje te creëren op je terras. Deze houdt de wind tegen op tochtige hoekjes en kan ook gebruikt worden om privacy te bevorderen.

Elk huis en terras is anders. Onze klassieke en moderne doekcollecties zorgen, dat er voor elke situatie een geschikt doekdesign is, waarmee je terras écht tot leven komt.

Een mooi dakterras, maar veel te warm in de zon? Met de juiste buitenzonwering kun je er nu wel heerlijk genieten. In veel gevallen voldoet een knikarmscherm prima. In de kustregio of bij grote afmetingen, adviseren wij een textieldak of een lamellendak op maat, zodat de zonwering als nog gewoon veilig uit kan.

Helder, consequent, kubistisch: houd jij van een design zonder franje met hoeken en randen? Dan zal ons cassettescherm je goed bevallen. Met zijn kubusvorm past het cassettescherm perfect in een moderne huisarchitectuur: zonwering en gevel vormen een harmonieuze eenheid, die tevens aan de hoogste eisen voldoet. Bovendien zorgen schroefloze, gladde oppervlakken voor een design als uit één stuk. Naar keuze met of zonder geïntegreerde ledverlichting.

Knikarmschermen

In de zomer heerlijk genieten in de tuin zonder hinder van de zon met onze knikarmschermen zonwering. Je creëert niet alleen een verkoelende plek om te ontspannen, maar door dezelfde kleuren te gebruiken als in huis, vormen het interieur en het terras een prachtig geheel. Het is belangrijk om af te wegen wat past bij jouw terras. Onze knikarmschermen is op maat gemaakt en er is voor elk terras een geschikte variant.

Zonwering en tuinkamers

De meeste mensen met een tuin vinden het jammer dat ze er maar kort van kunnen genieten. Het Hollandse klimaat laat het gewoon niet altijd toe om in de tuin te kunnen zitten. Wanneer u onder deze groep valt, heeft u vast al eens de aanschaf van een serre of tuinkamer overwogen. We hebben voor u gekeken naar de prijs van een serre. Ook hebben we de voordelen en de nadelen van een dergelijke verbouwing voor u op een rij gezet zodat u tot een wel overwogen beslissing kunt komen.

https://sunscreensbyme.mystrikingly.com/